Česká televize natáčela v Nové Pace

Dne 7. 8. 2013 natáčel štáb České televize v areálu bývalé nemocnice v Nové Pace, kde sídlí občanské sdružení Život bez bariér. Důvodem byla příprava reportáže o činnosti a aktivitách této neziskové organizace. Reportáž bude součástí pořadu ČT Pomáhej s humorem Konto bariéry 2013, který se bude vysílat 28. září.
Moc si vážíme toho, že sdružení Život bez bariér bylo vybráno, aby byla prostřednictvím tohoto pořadu veřejnosti představena jeho sociální práce, která je zaměřená na podporu hendikepovaných a seniorů. Dlouhodobým cílem sdružení je vybudovat v areálu bývalého kláštera, pozdější nemocnice, komplexní zázemí pro lidi s handicapem a seniory. Díky podpoře mnoha subjektů i jednotlivců se sdružení postupně daří jednotlivé budovy areálu rekonstruovat a naplňovat veřejně prospěšnými aktivitami.

V současné chvíli představuje prioritu dokončení revitalizace venkovního prostranství. Pro úspěšné zvládnutí tohoto úkolu bude sdružení i nadále potřebovat podporu mnoha lidí s dobrým srdcem. Nejenom z tohoto důvodu jsme rádi, že díky ČT se o Nové Pace a občanském sdružení Život bez bariér dozví široká veřejnost.

Novinový článek o návštěvě České televize v Životě bez bariér, o.s._1