Děkujeme vám za návštěvu Jarního jarmarku a za vaši přízeň

Děkujeme vám všem, kteří jste tuto neděli a pondělí zavítali na Jarní jarmark a dny otevřených dveří do Centra bez bariér  v Nové Pace.

Každá návštěva nám udělala velikou radost. Svým zájmem jste podpořili práci zaměstnanců chráněných dílen.  Prohlédnout a nakoupit jste si mohli také výrobky klientů služeb denního stacionáře sociální rehabilitace, které klienti vyrobili v rámci ergoterapie a na které jsou právem pyšní.

Mnoho z vás chválilo krásné výrobky, které tito lidé vyrábí, a tak bychom vám chtěli připomenout, že si je můžete zakoupit nejenom v předvelikonočním čase, ale po celý rok. Stačí se podívat na náš E-shop, kontaktovat vedoucí dílen, paní Magdu Dubskou (tel. 722 730 464), anebo se přímo přijít podívat do naší prodejny v Centru bez bariér, v ulici Opolského 148 (areál bývalé novopacké nemocnice), kde si výrobky můžete prohlédnout a zakoupit každý všední den od 7 do 15 hodin. 

Rádi bychom poděkovali novopacké pražírně ORBIS, která po oba dva dny nabízela návštěvníkům jarmarku voňavou kávu, ke které bylo možno zakousnout dobroty napečené klienty denního stacionářePozvání na naši akci přijali také polští partneři.

Děkujeme moc za vaši podporu a přejeme vám krásné velikonoce.

Upoutávka TV 1 s pozvánkou na jarní jarmark