Dokončení severní části venkovního prostranství objektu Centra bez bariér

svareni zabradli_severni prostranstvi objektu Centra bez barier_p. Fucik

Ke konci května letošního ruku se nám podařilo díky podpoře Nadačního fondu pomoci a materiálovým a finančním darům několika dalších jednotlivců a firem dokončit severní venkovní prostranství objektu Centra bez bariér. Vytvořená zpevněná dlážděná plocha bude sloužit pro venkovní aktivity klientů sociálních služeb a částečně jako parkoviště pro návštěvníky a zaměstnance sdružení. Zpevnění povrchu umožnilo také lépe zpřístupnit venkovní rampu u vchodu do objektu.  Díky novému rovnému čistému prostranství se nebudou muset klienti a zaměstnanci sdružení s pohybovým omezením potýkat při vstupu do budovy Centra s nerovným, za nepříznivého počasí velmi bahnitým, terénem.

Zároveň se nám podařilo dokončit dlažbu na severní části venkovního prostranství budovy Denního stacionáře, která nemohla být v minulosti kvůli nedostatku finančních prostředků dodělána.  

Kovové schodiště vedoucí z nově vydlážděného prostranství ke vchodu do objektu Centra bez bariér dodělalo sdružení svépomocí. Schodiště narýsoval, jeho konstrukci svařil a na místo usadil zdravotně postižený zaměstnanec sdružení, p. Fučík.

Děkujeme všem, kteří dokončení této části venkovního prostranství v našem areálu podpořili.
Neboť se nám zatím nepodařilo uhradit celkové náklady projektu, velice uvítáme i Vaši pomoc. Podívejte se, jak nás můžete podpořit.

svareni zabradli_severni prostranstvi objektu Centra bez barier_p. Fucik