Festival Klášter žije! již v červnu

Život bez bariér, z.ú pořádá v Nové Pace dne 3. 6. 2017 již 11. ročník benefičního hudebního festivalu pod názvem Klášter žije!. Program bude i letos rozmanitý. Brány areálu novopackého kláštera se otevřou v 17: 30 hod. a do půlnoci se příznivci naší organizace a rockoví fanoušci můžou bavit na vystoupení 4 kapel a užít si doprovodný program. A jaké kapely letos oživí klášter? V rámci TOUR 2017 25 LET S VÁMI vystoupí kapela Komunál, poprvé ve městě vystoupí kapela Traktor z Hranic na Moravě a Alchymie z Chlumce nad Cidlinou. Festival zakončí jičínská kapela Fénix. V průběhu celého odpoledne a večera se opět uskuteční soutěže na elektrických tříkolkách o hodnotné ceny, lanové překážky v parku nebo soutěž v závěsném kuželníku. Stejně jako loni chystáme tombolu a už nyní můžeme slíbit spoustu zajímavých cen, např. volné vstupenky na Motosraz Lužany, CD vystupujících kapel, předměty užitečné, dekorativní, pro radost i pro chuť.  O všechny hladové a žíznivé se postará Marián Marek „Motožrádlo“ ze Studence a Pivovar Nová Paka, a.s. Svůj cit pro muziku a rytmus vyjádří na festivalu i klienti našich sociálních služeb, kteří připravují hudební vystoupení v rámci projektu „Muzikoterapie pro klienty denního stacionáře Života bez bariér, z.ú.“, který podpořilo Ministerstvo kultury ČR.

Těšíte se na festival, ale nechce se Vám, protože nevíte, jaké bude počasí? Větru ani dešti neporučíme, ale můžeme Vám zaručit, že nezmoknete, protože celá polovina areálu bude chráněna párty stany, markýzami a slunečníky.

Vstupenka na festival pro dospělého Vás přijde na 200,-Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma, starší děti zaplatí 100,-Kč. Výtěžek festivalu tradičně putuje na opravy klášterního areálu, který prochází postupnou obnovou. Chceme, aby se klášter stal opět důstojnou a navštěvovanou dominantou města a sloužil, stejně jako v minulosti potřebným – v současnosti tedy lidem se zdravotním postižením a seniorům.  Vaše přítomnost a účast na festivalu bude dalším krokem k tomuto cíli. Děkujeme, že jste s námi!

Fučíková Jitka

Benefiční estival podporují                    

Štítky: 
PřílohaVelikost
Image icon klaster_zije_2017_-_plakat-web.jpg1.42 MB