Jarní jarmark přilákal organizace z Libereckého a Královéhradeckého kraje

Ve dnech 13.3. - 14.3.2016 se konal v Centru bez bariér tradiční Jarní jarmark  spojený se Dnem otevřených dveří. Výrobky z keramické a textilní dílny byly opravdovým lákadlem pro širokou veřejnost. Krásnými výrobky se také pochlubili klienti sociální služby denní stacionář a sociální rehabilitace.

Letošní ročník byl výjimečný tím, že Centrum bez bariér navštívily organizace z Libereckého a Královéhradeckého kraje a pozvání přijali také partneři z Polska. Stacionář Kamarád, Zrnko naděje Semily, Obchodní akademie Janské Lázně, Barevné domky Hajnice, žáci z praktické třídy ZŠ Komenského Nová Paka a mnoho dalších měly možnost poznat  celkovou činnost, kterou Život bez bariér nabízí.

"Setkání s organizacemi bylo příjemné a inspirující."  říká ředitelka organizace Jitka Fučíková a dodává: "Vzájemně jsme si vyměnili různé informace, rady a náměty. Například: s Obchodní akademií jsme si domluvili výpomoc na Firemním dni, který chceme uspořádat při benefičním festivalu Klášter žije!. Lidé z Barevných domků se zajímali o námi nabízené sociální služby, protože by je rádi do budoucna využívali. A taky jsme tu měli paní, která si mapuje chráněné dílny, takže nemohla samozřejmě vynechat ani tu naši. S velkým zájmem si prohlédla prostory a informovala se o veškeré její činnosti." 

Jsme rádi, že Jarní jarmark byl přínosem i pro naše návštěvníky a hosty, kteří se přišli podívat, jak se naší organizaci daří. Děkujeme všem a těšíme se na další setkání.

Fotografie z jarmarku najdete zde.