Novinka v našem Gentleman Clubu

Během měsíční existence nově otevřeného gentleman klubu se nám podařilo zmapovat některé individuální potřeby uživatelů tohoto klubu. Na základě těchto potřeb jsme se rozhodli pro malý experiment a troufáme si říci, že se podařil.

Vzhledem k tomu, že domácí péče o seniory např. po prodělané mozkové příhodě je nepochybně velikou zátěží pro rodiny, dopomáháme zde na základě instrukcí fyzioterapeuta s tzv. rozcházením jednoho z našich klientů, který začal být zde šťastný. Pan Lubomír kdysi dělal turistiku, a protože si moc přál podívat se do lesa, probíhá jeho rehabilitace právě tam.

Jiní se na nás obracejí s pomocí o koupi vhodného oblečení, které si sami nejsou schopni vybrat a vyzkoušet. Chodíme s nimi tedy do obchodů, kde provádíme jednoduché poradenství a asistenci.

Součástí klubu gentlemanů jsou i výlety za vzpomínkami zaměřené zpravidla na činnosti, které tito lidé dělali s láskou před tím, než prodělali různá onemocnění a mají tak pocit aspoň částečného návratu do života, což nám i jim dělá obrovskou radost.

Pro zajištění specifických potřeb klienta, které si přeje řešit pouze v soukromí slouží každý čtvrtek od 12 do 15 hodin speciálně vyhrazená místnost, kde nejsme nikým rušeni.

V případě zájmu o naší službu nás neváhejte kontaktovat na tel: 602 298 966.

PřílohaVelikost
Image icon lubomir1.jpg1.41 MB
Image icon lubomir2.jpg950.98 KB