OÚNZ Jičín, Komenského 323, Nová Paka

 OÚNZ Jičín, Gynekologická, oční, ortopedická, kožní, dětská ambulance

 Komenského 323                        

Částečně přístupný objekt

  

Vstup a interiér

Budova se nachází v ulici Komenského v blízkosti Masarykova náměstí. Před budovou je chodník ze zámkové dlažby (šířka 178 cm). Hlavní vchod je bezbariérový a je umožněn dvoukřídlými dveřmi (šířka hlavního křídla 105 cm, vedlejšího křídla 54 cm) otevíranými směrem ven s prahem 2,5 cm umístěnými v nice (šířka 203 cm, hloubka 72 cm). Následuje zádveří (šířka 209 cm, hloubka 423 cm), po jehož celé délce a šířce je nájezd (sklon 7 %), a které je zakončeno jednokřídlými dveřmi (šířka 93 cm) otevíranými směrem dovnitř. Vstoupíme do chodby, ze které se vstupuje jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) otevíranými směrem ven do čekárny gynekologické ambulance a jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) otevíranými směrem dovnitř do čekárny oční a ortopedické ambulance.

V budově je schodiště, které vede do 2. NP (2x  +12, + 11 schodů). V 1. NP je dětská ambulance, do které se vstupuje jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) otevíranými směrem ven, dorostová ambulance, do které se vstupuje dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 55 cm) a kožní ambulance, do které se vstupuje jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) otevíranými směrem dovnitř .V 2. NP je soukromý byt.  Výtah není k dispozici.

Hygienické zázemí

V přízemí a v 1. NP je k dispozici nepřístupná toaleta (předsíň: dveře 70 cm, šířka 85 cm, hloubka 175 cm; kabina: dveře šířka 71 cm, šířka 90 cm, hloubka 177 cm).

Parkování

Parkovat je možné v blízkosti budovy na Masarykově náměstí (omezené parkování na 1 hod). Parkovací místa pro držitele průkazu ZTP a ZTP/P jsou vyhrazena.