Rekondiční cvičení uživatelů denního stacionáře

Protože po dlouhé zimě je třeba odstranit přebytečný tuk u většiny z nás, pojali jsme i úterý 24. dubna ve sportovním duchu.

Ve velmi příjemném počasí, kdy nebylo horko ani zima jsme se rozhodli s našimi klienty podniknout procházku okolo novopacké sjezdovky až k rybníku s názvem „bahňák“, kde nás připlulo „pozdravit“ několik kachen, které za odměnu dostaly něco do zobáku. Při zpáteční cestě jsme se s našimi uživateli zastavili na jednom z nedalekých cvičebních míst v lese a pořádně si všichni dali do těla. K překvapení pracovníků nebylo potřeba nikoho příliš nutit ke cvičení, ba naopak!

Jak vidno z následujících fotek, není třeba platit zbytečně za drahé posilovny a každý, kdo má zájem protáhnout své tělo si může zdarma zacvičit v lese. Cvičiště se nachází nedaleko packé sjezdovky a jsou snadno dostupná. Stačí jen chtít a s chutí se trochu rozdýchat!

Při zpáteční cestě jsme společně nakoupili několik drobností na výrobu masek na čarodějnice, které u nás v Životě bez barier oslavili předčasně ve středu 25. dubna.

Po celou cestu vládla opravdu dobrá nálada, jak se již u nás stalo pravidlem…