Restaurace na Kumburáku, Kumburský Újezd 49, Nová Paka

 Restaurace na Kumburáku

 Kumburský Újezd 49

Přístupný objekt

  

 

Vchod a interiér

Objekt se nachází na Kumburském Újezdě. Před budovou se nachází rozlehlá plocha ze zámkové dlažby s mírným sklonem ( do 2% ). Hlavní vchod je realizován dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 95 cm) otevírané směrem ven s prahem +2 cm opatřené madlem (výška 95 cm). Následuje zádveří (šířka  290 cm, hloubka 200 cm) zakončené dvoukřídlými dveřmi (šířka hlavního křídla 90 cm, vedlejšího křídla 75 cm) otevíranými směrem do zádveří, z kterého se vstupuje do interiéru  restaurace. Vedlejší vchod je také bezbariérový a je umožněn dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 95 cm) otevírané směrem ven s prahem +2 cm opatřené madlem (výška 95 cm). Vedlejším vchodem se vstupuje přímo do interiéru restaurace. Před objektem se nachází dřevěný přístřešek ( cca 8 x 4 m), kde je možnost venkovního posezení.

Hygienické zázemí

V zádveří se nachází samostatná společná bezbariérová toaleta (dveře šířka 80 cm, šířka 137 cm, hloubka 170 cm). WC mísa je opatřena jedním sklopným a jedním pevným madlem. Dále jsou k dispozici standartní toalety WC muži  a WC ženy.

Parkování

 Parkovat je možné přímo u objektu , kde se nachází parkoviště ze zámkové dlažby( cca 7 parkovacích míst). Parkovací místa pro držitele průkazu ZTP a ZTP/P nejsou vyhrazena.