Stomatologická ordinace MUDr. Masákové, Ordinace dětského lékaře MUDr. Roučky, Gynekologická ordinace MUDr. Svobodové, Pražská 470, Nová Paka

 Stomatologie MUDr. Masáková, Dětský lékař MUDr. Roučka,

 Gynekologie MUDr. Svobodová     

Pražská 470    

Nepřístupný objekt

     

Vstup a interiér

Objekt je součástí budovy výrobního podniku  ZPA a nachází se v ulici Pražská. Před hlavním vstupem je chodník (šířka 200 cm) z betonových dlaždic (50 x 50 cm) rovného povrchu.  Hlavní vstup je bezbariérový a je realizován dvoukřídlými dveřmi (šířka hlavního křídla 100 cm, vedlejšího křídla 60 cm) otevíranými směrem dovnitř opatřenými madlem na vnější i vnitřní straně (výška 86 cm) s prahem 2 cm. Následuje zádveří (šířka 548 cm, hloubka 243 cm), ze kterého se vstupuje do chodby dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 70 cm) otevíranými směrem dovnitř. V chodbě je schodiště (+13, + 7 schodů), které vede do 1. NP, kde jsou umístěny všechny ordinace. Do čekáren se vstupuje jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) otevíranými směrem dovnitř. Výtah není k dispozici.

Hygienické zázemí

K dispozici jsou 2 nepřístupné společné toalety WC řešené zrcadlově (předsíň: dveře šířka 60 cm, šířka 232 cm, hloubka 157 cm; kabina: dveře šířka 60 cm, šířka 117 cm, hloubka 150 cm).

 

Parkování

Parkovat je možné v ulici Pražská. Parkovací místa pro držitele průkazu ZTP a ZTP/P nejsou vyhrazena.