Týdenní tématické kurzy pro naše klienty i pro veřejnost

 

                                  

Od 8. ledna 2018 naše služba sociální rehabilitace pořádá zážitkové týdenní kurzy na různá zajímavá témata, která jsou nedílnou součástí života každého z nás.

Kdo se přihlásí, dozví se důležité informace např. o tom, jak si levně a chutně umět uvařit, nakoupit potřebné potraviny, jak si dobře naplánovat den, či týden, aby přišel včas do práce, školy, nebo si uměl sám dobře vyhledat dopravní spojení na internetu. Ve výběru témat, které jsou níže napsané, neopomeneme ani na výuku drobných oprav v domácnosti, jakými jsou umět si přišít knoflík, nebo umět si dobře vyprat prádlo tak, aby se neobarvilo. Nedílnou součástí bude ožehavé téma pro dnešní dobu, které pojednává o tom, jak umět vyjít s penězi na celý měsíc a nezadlužit se.

Jsme přesvědčeni, že tyto námi pořádané týdenní kurzy budou přínosem pro nejednoho člověka. Stačí si vybrat některé z námi nabízených témat, které je

vám blízké, nebo kde potřebujete pomoci a přihlásit se. Pak už jen aktivně se zapojit i do spolupráce s lektorem kurzu.

 

Kdy:   Od 8. 1. 2018 vždy od 9:00 do 11:30 hodin.

Kde:   Život bez barier, Opolského 148 Nová Paka. (Areál bývalé nemocnice).  Služba Sociální rehabilitace se nachází v hlavní budově v prvním poschodí.

Přihlásit se můžete na tel. 602 298 966

Přehled o kurzech se dozvíte i na našem facebooku nebo zde

 

Kurzy jsou podpořeny