Vánoční nadílka od firmy Cummins

Dne 10. prosince navštívili Život bez bariér, o.s. jaké každý rok zástupci společnosti Cummins Czech Republic přivezli pro naše klienty a provoz našich sociálních služeb spoustu užitečných dárků v podobě knih, ošacení, hraček, apod. Firma Cummins spolupracuje se sdružením již několik let a to formou zajištění servisních prohlídek bezbariérového univerzálního nakladače, který sdružení významně pomáhá při údržbě a revitalizaci novopackého areálu

Po několika letech má sdružení ve společenské místnosti služby sociální rehabilitace úžasnou knihovnu. Klientka sociální rehabilitace, slečna Klárka, se stala knihovnicí a knihy bezplatně půjčuje klientům i zaměstnancům sdružení. Nápad a pomoc od firmy Cummins se tak stále rozvíjí.

Jak říká paní Rybová ze společnosti Cummins

"Návštěva v Životě bez bariér je pro nás vždycky takovým “dobitím baterek”. Jsme rádi, že jsme mohli přivézt těchto pár drobností a že jsme Vám i Vašim klientům udělali radost."

Moc děkujeme společnosti Cummins Czech Republic za podporu a těšíme se na budoucí spolupráci.

Jistě i Vy můžete podpořit činnost našeho sdružení finančním či materiálovým darem, či formou dobrovolnické práce. Podívejte se, jak na to. Každé pomoci si velice vážíme.