Získali jsme označení výrobků "Regionální produkt Český ráj"

Certifikace uchazečů o značku „Regionální produkt Český ráj“ se uskutečnila v úterý dne 4. 10. 2016. A nám se nám podařilo v Turnově před komisí obhájit a získat značku Regionální produkt Český ráj.

Tato registrovaná ochranná známka je místním výrobcům propůjčována při splnění přísných kritérií, která zohledňují především původ výrobku v regionu, originalitu, ekologickou šetrnost a podíl ruční práce. My jako organizace Život bez bariér jsme splnili podmínky a dosáhli potřebného počtu bodů při hodnocení. Ochrannou známku můžeme využívat dva roky, poté je třeba certifikaci znovu obhájit.

Značku regionální produkt Český ráj jsme získali na naše originální výrobky = textilní a tkaný -  vyráběné na ručních stavech nebo kolíkovačkách více se dozvíte zde:  http://www.regionalniprodukt.cz/dr-cs/23745-zivot-bez-barier-nova-paka-z-u.html

 Informace o regionálních produktech Českého ráje a jejich certifikovaných výrobcích, mezi které nyní patříme i naše organizace, naleznete na www.regionalniprodukt.cz

Značka Regionální produkt Český ráj umožňuje spotřebitelům poznat, že se jedná o kvalitní a jedinečné dárkové, užitkové zboží a suvenýry. Zároveň je pro nás čest toto označení získat, že i lidé s handicapem dovedou odvést hodnotnou práci a zapojit se tak do běžného života.