Bezbariérové trasy v Nové Pace

Život bez bariér, z.ú spolu s Městem Nová Paka připravují bezbariérové trasy, určené pro osoby upoutané na elektrický či mechanický vozík, ale i pro ty, kteří pro procházku potřebují "kolečka" např. maminky s kočárky. Samozřejmě tyto trasy budou určeny všem, kteří rádi poznávají svět kolem sebe.

Nová Paka je město s bohatou historií, je bránou do Českého ráje. Turismus  je nedílnou součástí každého z nás a tyto trasy budou vodítkem k získání nových poznatků o městě Nová Paka a jeho okolí.

Pro místní obyvatele mohou být výzvou, neboť většina z nás, kteří v Nové Pace bydlí, netuší jaké historické skvosty se zde nacházejí. Doporučujeme vytisknout mapku a odreagovat se od každodenních starostí. Nyní je připravena jedna z nich pod názvem "NOVÁ PAKA BEZBARIEROVÁ ODPOČINKOVÁ TRASA" v délce 2.5 km. Život bez bariér, z.ú připravuje další 2 bezbariérové trasy pod názvem "Ořechovka" a "Sýkornice". Předpoklad dokončení mapek je plánován na září 2017. Díky finančnímu příspěvku 20.000,-Kč z města Nová Paka budou tyto mapky k dispozici v tištěné podobě  v Informačním centru města Nová Paka a ke stažení na www.zbb.cz nebo www.munovapaka.cz.

Štítky: 
PřílohaVelikost
PDF icon web-trasa.pdf1.39 MB
Image icon trasa.jpg1.33 MB
Image icon trasa2.jpg1.31 MB