Červenec na sociální rehabilitaci

Společné vaření s Gentleman clubem DS s Luckou Langrovou.
Pondělní nácviky domácích prací. Péče o zahrádku, úklid, žehlení, údržba kuchyně a v ní používaných spotřebičů.
Ve středu 20. 7. 2022 se u nás konal kurz Jak se správně připravit věci na jednodenní návyk spojený s hygienou na cestách. Pod vedením paní Lucie Langrové a společně jsme ho zakončili občerstvením a živou hudbou pod taktovkou sociálního pracovníka pana Miroslava Dvořáka.
Naše milé kolegyně nám darovaly krásné cukety a tak jsme si upekli cuketový koláč. Také varianta bramboráků s cuketou se opravdu vydařila. Pochvala všech ochutnávačů nás velmi potěšila.
Pravidelně se věnujeme plnění individuálních plánů jednotlivých uživatelů. Například registraci do internetová aplikace, která vám umožní pohodlné a rychlé řešení požadavků souvisejících s odběrem elektřiny, plynu, tepla a mobilních služeb. Najít si vyhovující zaměstnání nebo brigádu není vždy jednoduché. Vyznat se v úředních dokumentech, osvojit si obsluhu osobního počítače a zorientovat se v bludišti úřadů a úspěšně dorazit do té správné kanceláře někdy vyžaduje nálož trpělivosti.
Někteří klienti si užívají dovolených a letních výletů a proto se nás přes prázdniny schází méně. O to více se na každého těšíme.

PřílohaVelikost
Image icon sr_cervenec_2022.jpg593.01 KB