Poděkování Královéhradeckému kraji

Nabídka zvýhodněného pobytu pro zaměstnance v sociálních službách je příjemným benefitem pro všechny, kteří v Královéhradeckém kraji tyto služby zajišťují. Toto mohu osobně potvrdit a poděkovat, že kraj v období koronaviru na nás, kteří sociální služby provozují myslí.

Týdenní pobyt v Mariánských lázních za velmi příznivou cenu může využít každý z vás. Krásný hotel nabízí příjemné ubytování v komfortních dvoulůžkových pokojích s polopenzí a navíc službami balíčků léčebných procedur. Výhodou je i vnitřní krásný bazén, kde si lze zaplavat neomezeně. Osobně jsem přijala nabídku balíčku STANDARD, a využila solnou jeskyni, rašelinový zábal, parafínový zábal rukou, suchou uhličitou koupel, suchou vodní masáž. Výhodou hotelu je, že doslova několik kroků vedle se nachází  parkBoheminimum. Miniaturpark nabízí svým návštěvníkům unikátní podívanou – více než 70 dokonalých miniatur stavebních a kulturních památek z celé České republiky. Nedaleko hotelu se nachází i Dančí obora, Kabinková lanovka, kterou lze dojet do města. Poloha hotelu vybízí k procházkách. Nelze ale vynechat prohlídku Mariánských lázní a krásnou zpívající fontánou.

Měla jsem možnost potkat na pobytu několik kolegů z jiných organizací a doporučovala bych i ostatním, aby tuto možnost využili. Vždyť sociální služby jsou prodlouženou rukou zdravotnictví a zaměstnanci sociálních služeb si zaslouží odpočinout a načerpat nové síly. Chtěla bych poděkovat Královéhradeckému kraji, že využil nabídky hotelu Krakonoš v Mariánských lázních a nabídnul výraznou slevu na ubytování pro všechny pracovníky, kteří se pohybují v sociálních službách. Stačilo jen nahlásit heslo SOCIÁLNÍ SLUŽBY Královéhradecka a týden relaxu dle termínu, který vyberete může začít.

Jitka Fučíková, Život bez bariér, z. ú. Nová Paka