Tři dětská hřiště, sídliště Studénka, Nová Paka

 Tři dětská hřiště

 Sídliště Studénka

Částečně přístupný objekt

 

 1. Hřiště

 Vchod a prostor

Hřiště je přístupné bezbariérově z chodníku ze zámkové dlažby (šířka 100 cm) dřevěnými vrátky (šířka 120 cm) otevíranými směrem dovnitř.  Vybavení hřiště: 2 krytá pískoviště, 4 houpadla na pružinách, 2 vahadlové houpačky, stojan s košem na vhazování míče, 2 závěsné houpačky, skluzavka, 1 závěsná houpačka pro nejmenší děti, 6 –ti boká stěna na lezení, plochá dřevěná kulisa domečku s okénky, kolotoč, 7 laviček. Pohyb po hřišti je značně nerovného charakteru.

 

2. Hřiště

Vchod a prostor

Hřiště je přístupné bezbariérově z chodníku ze zámkové dlažby (šířka 100 cm) dřevěnými vrátky(šířka 100 cm) otevíranými směrem dovnitř a dvoukřídlovou brankou ( šířka 2x 100 cm) otevíranou směrem ven.  Vybavení hřiště: Houpačka na zavěšené pneumatice, 2 houpadla na pružinách, přelézací  zavěšený most s klouzačkou, 2 závěsné houpačky, 1 závěsná houpačka pro nejmenší děti, stěna čtvercová na lezení se závěsnými kruhy na houpání, lanová dráha se závěsným kotoučem, vahadlová houpačka , 4 lavičky. Pohyb po hřišti je značně nerovného charakteru.

 

3. Hřiště

Vchod a prostor

Hřiště je přístupné bezbariérově z chodníku ze zámkové dlažby (šířka 100 cm) dřevěnými vrátky (šířka 120 cm) otevíranými směrem dovnitř.  Vybavení hřiště: Lanová dráha se závěsným kotoučem, závěsné houpačky , 2 houpadla na pružinách, kryté pískoviště, přelézací závěsný most se skluzavkou. Pohyb po hřišti je značně nerovného charakteru.