Hráli jsme si bez hranic už po desáté

Třetí úterý v květnu jsme se s více než 170 sportovci a jejich doprovodem sešli ve sportovní hale 1. ZŠ v Nové Pace, kde uspořádal Život bez bariér 10. ročník HER BEZ HRANIC.

Klienti a žáčci z celkem 18 organizací sociálních služeb a škol z Královéhradeckého a Libereckého kraje s námi strávili dopoledne plné her. Skvělou atmosféru nejlépe vystihují fotografie Lukáše Hájka z Jičína, kterému za jejich pořízení moc děkujeme. Můžete si je prohlédnout zde.

Naše hosty přišli přivítat místostarosta Nové Paky, p. Milan Pospíšil, a vedoucí odboru školství a kultury, Mgr. Bohuslav Benč, kterým oběma děkujeme za to, že si našli čas a přišli se na průběh akce podívat.  

Děkujeme Zdravotní pojišťovně ministerstva vnitra za soutěže pro účastníky akce, rodině Štrohalmových ze Železného Brodu za úžasné dřevěné bagříky a další stroje, které si všichni přítomní mohli vyzkoušet a také společnostem Rio mare, Karlovarským minerálním vodám a.s., Benu Česká republika, a.s. a panu Janu Kabourkovi za občerstvení a odměny pro všechny účastníky akce. Díky jejich podpoře a materiálním darům dalších firem, si každý z účastníků mohl odnést tašku s drobnými dárky, diplom a medaily. Aby se dostalo na všech 170 účastníků, zapojili se do výroby medailí také klienti služby sociální rehabilitace. 

Samozřejmě nezapomínáme také poděkovat dobrovolníkům ze VII. třídy Gymnázia Nová Paka za jejich pomoc s organizací akce a milou společnost. Na akci byli pozváni také naši polští partneři.

Zdravíme všechny účastníky a těšíme se na viděnou. 

V nejbližší době se s námi můžete potkat na divadelním festivalu Hraní bez hranic, který budeme pořádat v září v Městském kulturním středisku Nová Paka. Srdečně zveme všechny skupinky klientů sociálních služeb. Přihlaste se, zazpívejte nám, zahrajte, pobavte se společně s námi. Pozvánka na akci zde

Jičínský deník, 20. května 2015

Reportáž z červnového vydání časopisu Achát

Sponzoři akce:

www.poharykabourek.cz