KIA HANDY-MAN ŠIKULA bezbariérová auta pro invalidní vozíky

Dobrý den Všem, po ca sedmileté ,,práci po práci“, po odpolednách, víkendech, večerech, po oslovování tisíců osob z byznysu, politiky a veřejnosti a cestování za účelem podpory mobility pro imobilní osoby, zejména osob na elektrických invalidních vozících (zejména s tím nejtěžším postižením, jejich přepravu a ,,automobilitu“ evropské automobilky nijak neřeší /podpora výroby bezbariérových vozů jako v Japonsku, Koreji, atd.), ale i nakupujících žen, atd. (viz. příloha: Příklad použití auta s rampou vzadu pro majoritní ,,nakupující“ veřejnost.) jsem od našeho ,,božského webmástra“ pana Pertáčka (www_martin.petracek_com ) dostal pro mě snad ,,nejlepší vánoční dárek“ a současně rozšíření našich služeb pro hendikepované: http://kiahandy.cz

Doufám, že to lidem, které takovýto bezbariérový vůz nutně potřebují v překonání jejich handicapu pomůže!
... a časem uvidíme, jestli tato nová firma bude životaschopná. Děkuji za šíření této informace vašim známým a příbuzným.

Hezké svátky všem ze skvělého týmu www.zbb.cz a všem dobrovolníkům, pomocníkům a podporovatelům naší organizace ,,z novopackého kláštera“ /který se nyní začíná ,,konečně“ rekonstruovat :-)/ respektive všem o které pečujeme a kterým pomáháme. Protože my jsem tu ,,jen na chvíli“ a jsme ,,jen zprostředkovatelé“ Vaší pomoci.

Váš

Josef Fučík
www_zbb_cz, 603 828 353, josef.fucik@zbb.cz

Štítky: