Mýdla od firmy KPPS natur s. r. o.

Před několika měsíci jsme jako organizace Život bez bariér, z. ú., oslovili firmu KPPS,, jestli by našim klientům sociálních služeb a zaměstnancům nedarovali mýdla pro lepší hygienu.
Firma KPPS byla k nám velmi vstřícná a bez jakýchkoliv pochyb nám pravidelně daruje kvalitní přírodní mýdla.

Kappus je rodinná firma páté generace, která se zabývá výrobou jedněch z nejkvalitnějších mýdel a tělové kosmetiky na bázi rostlinných látek. K výrobě používá nejkvalitnější ingredience z obnovitelných zdrojů na přírodní bázi. PH mýdel je v rozmezí 10-11. Jsou ideální volbou pro citlivou, problematickou, suchou i mastnou pokožku.

Ekologická výroba je v harmonickém souladu s přírodou. Veškeré odpady, které při výrobě vznikají a u kterých je to možné, jsou recyklovány. Žádné z výrobků nejsou testovány na zvířatech, neobsahují konzervanty, další neobsahují živočišné látky a jsou bez dráždivých parfemací a barviv. Mýdla Kappus jsou až 8x účinnější než klasický sprchový gel a vydrží až 3x déle než jiná mýdla.

Celá naše organizace využívá přírodní mýdla. Klienti i zaměstnanci především v sociálních služebách vyžadujíí vyšší hygienu, tak jsou za tento sponzorský dar vděčni. Protože Vaše mýdla jsou přírodní, tak klienti nemají na ně alergie, nemají vysušené a podrážděné ruce a jak sami říkají máme je „heboučké a voňavé“!

Děkujeme, vážíme si Vaší podpory!

Štítky: