Poděkování všem úžasným sponzorům

rádi bychom chtěli poděkovat firmám, které nás podpořily v těchto dnech a dodali nám velmi potřebné sponzorské dary pro naše služby

ARDON SAFETY s.r.o. z Přerova a MEWA Textil-Service s.r.o. z Prahy nám darovaly ochranné brýle a pracovní rukavice, které používáme v rámci udržování celého areálu kláštera a nyní i na postupné přestěhování do posledního zrestaurovaného objektu.

Firma PROLIFE s.r.o. nám darovala 10 x evakuační podložky, které budou připraveny do bytů Centra bez bariér, kde jsou ubytováni i vozíčkáři. Tím bude jistota v případě nenadálé situace rychlé evakuace. Evakuační podložky jsou výhodné v tom, že se dají pod matraci a a v případě nebezpečí lze s klientem ihned manipulovat.

V nedávné době jsme také dostali již podruhé 15 kusů desingnových květináčů od firmy Flower Service s.r.o.
Flower Service s.r.o. jsou profíci ve svém oboru, specializují se na komplexní řešení interiérových a exteriérových rostlin pro komerční i soukromé prostory. Ke každému klientovi přistupují individuálně a hledají pro něj ty nejvhodnější možnosti. Jejich cílem je navrhnout esteticky, funkčně i ekonomicky promyšlená řešení s co nejdelší životností rostlinných celků a s minimálními nároky na jejich průběžnou údržbu.

Dále si moc vážíme dlouhodobé spolupráce s firmou Mirka SPORT s.r.o., se kterou dlouhodobě spolupracujeme a několikrát za rok nám dávají odstřižky látek, které nevyužijí. Firma se zabývá šitím příjemných a elegantních sportovních oblečení značky Mirka SPORT s.r.o.
Látky využíváme na výrobu podsedáků do kláštera, bv kterém budou poskytovány převážně sociální služby. Dokonce jsou vyráběny v barvách tak, aby byly specifické pro každou službu.

Všem firmám ještě jednou děkujeme a moc si vážíme, že v této složité době na nás dárci myslí a podporují.

Štítky: