Potěšte svým online nákupem!

JAK NAKUPOVAT PŘES GIVT.CZ

Kliknutím na odkaz: https://givt.cz/ se Vám zobrazí přímo stránka GIVT.cz, kde je již předvyplněná kolonka příjemce odečteného finančního obnosu (částka je stanovena dohodou mezi portálem GIVT.cz a daným e-shopem; je pevnou součástí zobrazené ceny Vámi vybraného výrobku, neplatíte nic navíc) – Život bez bariér z.ú. Vlevo si zvolíte internetový obchod, v němž máte v úmyslu nakupovat – stačí si jen vybrat z nabídky. Potom už jen kliknete na tlačítko „Zahájit nákup“. Pokud jste přihlášeni, budete automaticky přesměrováni na daný obchod. Pokud přihlášeni nejste, budete přesměrováni a vyzváni k registraci – provádí se pouze zadáním e-mailové adresy, kde potom registraci autorizujete (nebo přes Facebook). Následně, až budete přesměrováni na stránku prodejce, si vyberete zboží, které máte v úmyslu koupit. Tím, že zboží zakoupíte, zároveň přispějete ŽBB až 5% z částky, kterou jste za zboží zaplatili, a to bz jakéhokoliv navýšení ceny.

Podmínkou pro úspěšné připsání Vámi darované částky je, že musíte mít v nastavení svého počítače povoleny soubory cookies, které portál GIVT.cz používá k identifikaci nákupů a pak může obdarovat Vámi zvolenou organizaci.

Nakupovat je možné i přes aplikaci GIVT.cz, kterou si můžete stáhnout zde: https://givt.cz/application.php, která Vám při návštěvě podporovaného obchodu oznámí, že daný projekt je zapojen do projektu GIVT.cz. Aplikace o Vás neshromažďuje žádná data, nezpomaluje chod počítače a neobsahuje reklamy. Jejím jediným účelem je Vám oznámit, že je obchod zapojen do projektu GIVT.cz.

Důležité je se před každým nákup připojit na webovou stránku givt.cz, přes niž se celý nákup, i zprostředkování finančního daru odehraje.

Více informací naleznete na www.givt.cz

DĚKUJEME VÁM, ŽE NÁM POMÁHÁTE!

Štítky: