Tři druhy nácviků v Gentleman clubu

Dnešní Gentleman club byl ve znamení hned několika událostí. 

Tou první byl praktický nácvik v terénu, jak umět správně a rychle kombinovat přestupy z vlaků na autobusy v době výluky, jak navázat na spoje před budovou, které zpravidla na sebe nečekají tak, aby uživatelka mohla v soukromém životě kombinovat různé typy spojů a přitom pro ni nebylo nic problémové. Přece jen, s omezením rovnováhy to není vůbec snadné! Obzvláště pak, pokud vlaky dostanou dvě hodiny zpoždění při mimořádné události na trati, jako dnes při cestě zpět, protože před vlak spadl strom!
Další částí byla pak orientace v obchodním centru Centrál, v Jablonci nad Nisou a poradenství s asistencí pracovníka, jak správně nakupovat vhodné prádlo na sebe, abychom jej za několik dnů díky naší nepozornosti nemuseli pracně měnit za jiné, či pouze za jinou velikost. 
Třetí částí pak byla návštěva restauračního zařízení, kde jsme se za asistence hodného personálu naučili, jak správně stolovat a vychutnali si opravdu výborné jídlo.
Jak je možno vidět, nebojíme se téměř ničeho, co si naši uživatelé přejí.

Závěrem je nutné dodat, že Gentleman club je službou denního stacionáře, kde se plní specifická a nadstandartní soukromá přání našich uživatelů a zároveň může navazovat na službu Sociální rehabilitace.

Milan Pešta

Projekt byl podpořen Nadací AGROFERT