Jedeme v tom spolu

rádi bychom Vás pozvali na akci "JEDEME V TOM SPOLU", která se koná za podpory Města Jičína a pod záštitou starosty města Jičína JUDr. Jana Malého.

Jedná se o sportovně zábavný den v Jičíně a zúčastnit se ho můžete 20. července 2019 na 3.ZŠ, ul. Poděbradova od 10:00 do 18:00 hodin.

Sport odjakživa spojoval lidi napříč kontinenty, nedělal rozdíly věkové ani společenské. Zapomeňte na obyčejné příklady a ukázky hendikepů.

Zde budete mít možnost okusit na vlastní kůži svět, kde centimetry rozhodují o tom, zda jste samostatní nebo odkázaní na cizí pomoc, kde hmat nahradí vaše oči. Pojďte si s námi vyzkoušet sportovní disciplíny zdánlivě jednoduché, například hmatové pexeso, basketbal na invalidním vozíku nebo lukostřelbu. Okuste hendikep na vlastní kůži a pochopíte!

Poznejte osudy lidí, kteří se nevzdali a díky moderní technice a silné vůli mohou žít naprosto plnohodnotný život. Jedním z takových lidí je například David Vondráček, držitel bronzové medaile z Paralympiády v Londýně z roku 2012, který akci podporuje, stejně tak jako David Drahonínský, český hendikepovaný lukostřelec. Akci podpoří svou účastí a vy budete mít šanci vyzkoušet si sportovní disciplíny, ve kterých jsou tito dva pánové mistři.

V rámci projektu probíhá sbírka pro sedmi měsíční Michalku Soukupovou, která bojuje se svým tělesným postižením.

PřílohaVelikost
PDF icon propagace_-_aktualni.pdf456.2 KB