Kurz - "Podzimní dekorace"

Ve středu 18.10.2023 se konal na Sociální rehabilitaci pravidelný měsíční kurz. Tentokrát na téma VYRÁBÍME PODZIMNÍ DEKORACE, HALOWEEN.

Společné setkání jsme zahájili přivítáním, ochutnávkou štrůdlu a jablečného kompotu, který jsme společně s uživateli připravili předchozí den. U voňavé kávy měl každý účastník našeho kurzu možnost zvolit si z výběru několika předloh podzimních dekorací. Skleněné lucerny zdobené ubrouskovou technikou, plněné dózy, ozdobené plechovky a lahve, nebo květiny z javorových listů a kukuřičného šustí.

Uživatelé se s nadšením pustili do tvoření. Plnili dózy podzimními plody, zdobili větvičkami, sušenými květy, doplňky z pedigu, pomocí tavné pistole aranžovali dekorace z jutových provazů, motouzů a lýka. Z podzimem barvených listů tvořili květy.

Při výrobě originálních dekorací si každý procvičil svou představivost, trpělivost i zručnost. Společně jsme strávili krásné dopoledne. Vzájemně si vypomohli a nakonec zhodnotili své výtvory.  V milé společnosti nám kurz velmi rychle utekl a všichni se těšíme na další.