Ocenění „Společnost přátelská k zaměstnávání osob 55+“

V úterý 15. října 2024 se v Hradci Králové v Novém Adalbertinu, uskutečnil ceremoniál soutěže „Společnost přátelská k zaměstnávání osob 55+“ Královéhradeckého kraje Buďte inspirací 2024. Organizace Život bez bariér, z.ú. získala ocenění „Vítěz“ v kategorii malá firma do 49 zaměstnanců. Zástupcům organizace byl předán Pamětní list a nabídka členství ve Svazu personalistů České republiky (SPČR). Dále organizace obdržela od zástupce Královéhradeckého kraje voucher na natočení podcastu, voucher na mediální prostor a řadu krásných dárků či dárkových poukazů, které budou inspirací a poděkováním pro naše zaměstnance.

Život bez bariér, z.ú. slaví 20 let své činnosti. Naše organizace je postavena na zaměstnancích, kteří s námi pracují dlouhodobě. Mnozí z nich prošli "školou života" a díky svým zkušenostem, spolehlivosti a obětavosti jsou pro nás nepostradatelní. S nadhledem zvládají každodenní výzvy a vždy se na ně můžeme spolehnout.

Naše organizace je přívětivá zejména pro zaměstnance starší 50 let, a to i díky tomu, že od nich nevyžadujeme znalost cizích jazyků ani pokročilé dovednosti na PC. Nabízíme bezbariérové pracovní prostředí, vhodné jak pro osoby se zdravotním omezením, tak pro ty bez omezení.

Jsme nesmírně hrdí na to, že se Život bez bariér, z.ú. stal inspirací pro rok 2024, a srdečně děkujeme za toto uznání.

Video ke zhlédnutí
https://www.youtube.com/watch?v=MPSj50OMWvc

Fotografie Chytrý region - Královéhradecký kraj
https://www.facebook.com/chytryregionkhk/posts/pfbid02oFKGhXBkffHF81KU5LwPxtraNaib2nswc9zHrjbUJye14KscoZy6nN6eeCMaduJkl