Pomoc zástupců Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů

V pátek, 25. září 2015, k nám do Života bez bariér zavítali zástupci Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů. Pan James Holt v doprovodu pí Neckářové a pí Lendělové předal zástupcům Života bez bariér nové kompenzační pomůcky, které rozšíří nabídku půjčovny kompenzačních pomůcek. Konkrétně se jednalo o antidekubitní podložku na vozík a 2 polohovací servírovací stolky vhodné nejenom pro obsluhu pacienta na lůžku. 
Půjčovnu provozujeme již více než deset let a ročně zprostředkujeme kolem 150 pomůcek do domácností, kde pomáhají zajistit samostatnost lidem s pohybovým omezením a ulehčují péči o ty, kteří jsou závislí na cizí pomoci.

Každá pomůcka, kterou můžeme nabídnout našim klientům je důležitá a proto bychom chtěli Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů poděkovat nejenom za tyto dary, ale za dlouhodobou podporu naší činnosti. 

Velice děkujeme!

Zástupci Církve si v rámci návštěvy prohlédli také areál Života bez bariér a vzhledem k profesní historii pana Jamese Holta se zajímali také o aktivity Života bez bariér na poli vývoje kompenzačních pomůcek, například o nabíječku elektrického vozíku do auta, či prototyp nové řídící jednotky ručně ovládaný spojky mikrobusu upraveného pro přepravu osob se zdravotním postižením. I za tento zájem o naši činnost jsme velice rádi a těšíme se na další společné setkání.