ŘÍJEN NA DENNÍM STACIONÁŘI B - GENTLEMAN A LADY CLUB

I na Denní stacionář Lady Clubu a Gentleman clubu dorazil podzim a s ním vše, co k němu patří a ještě pár aktivit navíc. 

Pokračovali jsme v projektu „Naše města“ – tentokrát jsme si připomněli blízké městečko Kopidlno a také Starou Paku, kterou mnozí znají – nejen proto – že tam jezdíme do cukrárny , což jsme absolvovali i tento měsíc. Abychom se na podzimní období naladili, připomněli jsme si říjnové pranostiky a také jsme samozřejmě vytvářeli drobné podzimní dekorace a postarali se o květináče venku na terase.

Když jsme nemohli být venku, podívali jsme se na nějaké filmy, ukázali si etiketu stolování a uvařili něco dobrého (špagety) a něco ke kávě (puding). Po takových náročných výkonech je nutné myslet na relaxaci a odpočinek a tak využíváme naší relaxační místnost a potom si zacvičíme. Procvičíme i jemnou motoriku a kognitivní funkce.

V dobrém počasí jsme odpoledne chodili ven do přírody nebo i do města, protože byl týden zraku a tak ten, kdo potřeboval, navštívil oční optiku. Vyrazili jsme i na výlet mimo Novou Paku, a to do Jičína na film „Nikdy neříkej nikdy“. Představení se nám velice líbilo a těšíme se na další výlet.