Život bez bariér na dámské jízdě

V sobotu 24. září 2016 se konala ve Staropacké sokolovněDámská jízda“ – večer určený všem ženám a dívkám. Nápad provozní sokolovny p. Šimůnkové se setkal s velkým ohlasem a večer si přišly užít ženy všech věkových kategorií.

Program večera byl velmi pestrý, na přítomné dámy čekalo např. vystoupení břišní tanečnice, poradenství poskytla kartářka i výživová poradkyně, samozřejmostí byl tanec a nutno podotknout, že mužské vedení při tanci nikomu nechybělo. K tanci hrála kapela FK Band. Součástí večera byla i bohatá tombola, z níž si téměř každá žena, která si koupila los, něco pěkného odnesla.

Pořadatelka akce oslovila Život bez bariér z.ú., s tím, že by organizaci ráda podpořila. Dohodly jsme se, že ŽBB věnuje několik výrobků, které budou na dámské jízdě vydraženy a výtěžek bude věnován na podporu služeb pro osoby se zdravotním postižením a seniory, které ŽBB poskytuje. ŽBB věnoval do aukce několik výrobků své keramické dílny, v níž pracují lidé se zdravotním postižením a do prodeje dále nabídla šperky vyrobené klienty sociálních služeb. I o šperky byl velký zájem a zakoupenými šperky se ženy hned ozdobily, nebo si je zakoupily jako dárky pro své blízké.

Děkujeme p. Šimůnkové za možnost seznámit veřejnost s naší činností a nápad na uspořádání aukce, který přinesl užitek naší organizaci a zároveň potěšil i ty,které si naše výrobky zakoupily.