Letní pobyt uživatelů soc. služeb v Kořenově

Čtyři prosluněné dny jsme v letošním roce prožili s uživateli Denního stacionáře a Sociální rehabilitace na chatě Sovín v Kořenově. Krásné prostředí v místě, kde se Krkonoše protínají s Jizerskými horami, jsme si pro letní pobyt zvolili již podruhé.

Od úterý 18.6.2013 do pátku 21.6.2013 si všichni účastníci pobytu užili spoustu zábavy a příjemných zážitků. V průběhu pobytu jsme navštívili Harrachovské sklárny, ve kterých jsme s obdivem sledovali práci sklářských mistrů. V opravdu horkém počasí představoval asi největší zážitek výlet k Mumlavským vodopádům. Příjemná procházka lesem končila odpočinkem a pro některé i koupelí v ledově pramenité vodě. V nabytém programu nechybělo ani opékání buřtů a diskotéka, při které se terasa za chalupou stala tanečním parketem. Volný čas jsme trávili batikováním triček či výrobou lampiónů, které jsme následně využili při noční procházce k místnímu kostelíku.

Rádi bychom touto cestou poděkovali Panu Šolcovi, jehož chata se nám stala na pár dní domovem, panu vedoucímu místního obchodu, kde jsme vždy nakoupili vše potřebné, a také pekařství Jan  Mašek - Smržovka za báječné koláčky.

Přečtěte si také o dalších zážitcích klientů sociálních služeb, které si odvezli z již proběhlých akcí a výletů.