Vánoční PROMĚNA klientů a zaměstnanců Života bez bariér

Včera, ve čtvrtek s krásným datem 12. 12., prošli klienti a zaměstnanci občanského sdružení Život bez bariér  PROMĚNOU.

V rámci prvního ročníku akce s názvem PROMĚNA se vzdělávací místnost v Centru bez bariér již brzy po ránu proměnila v kadeřnický, kosmetický a pedikérský salón, místnost sociální rehabilitace v nehtové studio a v objektu Denního stacionáře se otevřely dveře masážního salónu. V průběhu dne se pak klienti a zaměstnanci sdružení doslova měnili pod rukama kadeřnice Lenky Ottmarové, kosmetičky Heleny Bartošové, manikérky a pedikérky Anny Kracíkové, maséra Petra Šusty a pracovnice v přímé péči Markéty Jiráčkové.

Všichni účastníci si péči, která jim byla věnována v míře opravdu vrchovaté,  velice užívali, obzvláště ti z nich, kteří ještě nikdy nezažili, co to znamená zajít si například na pedikúru či na kosmetiku. Ukázalo se, že název pro akci jsme zvolili správný, neboť některé klienty sdružení jsme při jejich odchodu domů skoro nemohli poznat. 

Velice děkujeme paní Ottmarové, paní Bartošové, paní Kracíkové, panu Šustovi a paní Jiráčkové za bezplatnou profesionální péči, kterou poskytli našim klientům a zaměstnancům, za pozornost, kterou jim věnovali, a za jejich nadšení pro dobrou věc. Jejich služby mohou všichni účastníci akce vřele doporučit.
O tom, že toto doporučení není pouhou frází, se můžete přesvědčit, když si prohlédnete následující fotogalerii - PROMĚNA 2013

Doufáme, že tato akce bude inspirací pro všechny, kteří by rádi udělali dobrou věc a kteří často ani netuší, že podpořit zdravotně postižené a seniory lze pomocí vlastních schopností a dovedností. 

 

Článek o akci v on-line Jičínském deníku si můžete přečíst zde

Přečtěte si také o dalších zážitcích klientů sociálních služeb, které si odvezli z již proběhlých akcí a výletů.