Za dlažební kostky na pivo! s Exceptionals

Provozovatelé portálu Exceptionals nabídli v lednu Životu bez bariér svou pomoc. Věnovali sdružení svůj čas, energii a zázemí svého projektu a připravlili pro uživatele portálu Exceptionals akci s názvem "Za dlažební kostky na pivo!".
Zapojením se do akce získá každý návštěvník pražského Lokálu možnost seznámjit se s novými přáteli a ještě podpořit dobrou věc tím, že přihodí  "do placu" 6 dlažebních kostek, které půjdou na vybudování bezbariérového vchodu do budovy Centra bez bariér tak, aby byla pro vozíčkáře a další postižené konečně, v souladu s názvem – bezbariérová.
Info o akci "Za dlažební kostky na pivo!" a možnost zaregistrovat se naleznete zde.

Pokud se do Prahy nechytáte, inspirujte alespoň své kamarády a známé, kteří jsou  "pražským" zážitkům nakloněni, aby byla plocha vydlážděná získanými dlažebními kostkami co největší. Děkujeme.

Děkujeme zakladatelům a spolupracovníkům portálu Exceptionals za jejich chuť pomáhat! 
 

Exceptional.net je sociální síť pro aktivní lidi, kteří díky jejím akcím mohou navázat nová přátelství či získat zajímavé obchodní kontakty. Doufáme, že se v této síti nalezne hodně těch, které potěší možnost spojit příjemné s užitečným.